debugging – Puppeteer error on Raspberry Pi – RPi not supported?

Does puppeteer work on a Raspberry Pi? I posted my situation on it is github however have not obtained any replies.

/residence/pi/discordbots/peggy/stocktwits/node_modules/puppeteer/lib/cjs/puppeteer/node/BrowserRunner.js:197
            reject(new Error([
                   ^

Error: Failed to launch the browser process!
/home/pi/discordbots/peggy/stocktwits/node_modules/puppeteer/.local-chromium/linux-901912/chrome-linux/chrome: 1: /home/pi/discordbots/peggy/stocktwits/node_modules/puppeteer/.local-chromium/linux-901912/chrome-linux/chrome: Syntax error: ")" unexpected


TROUBLESHOOTING: https://github.com/puppeteer/puppeteer/blob/main/docs/troubleshooting.md

    at onClose (/home/pi/discordbots/peggy/stocktwits/node_modules/puppeteer/lib/cjs/puppeteer/node/BrowserRunner.js:197:20)
    at Interface.<anonymous> (/home/pi/discordbots/peggy/stocktwits/node_modules/puppeteer/lib/cjs/puppeteer/node/BrowserRunner.js:187:68)
    at Interface.emit (node:events:402:35)
    at Interface.close (node:readline:586:8)
    at Socket.onend (node:readline:277:10)
    at Socket.emit (node:events:402:35)
    at endReadableNT (node:internal/streams/readable:1343:12)
    at processTicksAndRejections (node:internal/process/task_queues:83:21)

Running this on Raspbian GNU/Linux 10 (buster) - I had a developer make a discord bot that automatically relays messages from a channel onto a social media platform, it also takes a screenshot of the message and uploads it with the post. I can also manually post using the bot and upload an image.

The manual posting works perfectly fine, with image upload too. But it's crashing when trying to do the auto-posting. I've upgraded node.js like the troubleshoot guide said, but still didn't work. Not sure what this error is related to and how to fix.



Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *